Νέα επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

«Να  χαθεί σε πέντε μήνες ό,τι καταφέραμε σε πέντε χρόνια για τη μείωσή της ανεργίας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.


Συνέχεια στις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης ΝΔ για την αντιμετώπιση των εργασιακών και την επόμενη μέρα του κορονοϊού έδωσε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγηση του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρουν από την Κουμουνδούρου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως «εύκολες απαντήσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως πολιτικές με εντελώς αντίθετο πρόσημο:

Πρωτοβουλίες και δημόσιες πολιτικές για τη στήριξη της κοινωνίας, των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ή πολιτικές που αξιοποιούν την κρίση ως ευκαιρία για αναδιάρθρωση της οικονομίας και διάλυση της εργασίας».

Προανήγγειλε επίσης επικαιροποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο όπως είπε να αντιμετωπιστούν οι νέες προκλήσεις.

«Θα πιέσουμε έστω και τώρα τον κ. Μητσοτάκη να αφουγκραστεί την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων» ανέφερε για να προσθέσει: «Μεγαλύτερη πρόκληση από όλες είναι η ανεργία, όπου με τις επιλογές της κυβέρνησής του κινδυνεύει να χαθεί σε πέντε μήνες ό,τι καταφέραμε σε πέντε χρόνια για τη μείωσή της».