Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν η Νίκη Κεραμέως και ο σύζυγός της, σύμφωνα με ανάρτηση της υπουργού στο Twitter.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία γνωστοποίησε το γεγονός μέσω ανάρτησης της στο Twitter. Θετικός βρέθηκε επίσης και ο σύζυγός της, ο οποίος, σύμφωνα με την υπουργό, έχει εμφανίσει ορισμένα συμπτώματα.

Ειδικότερα, η Νίκη Κεραμέως στην ανάρτησή της ανέφερε : «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

Σημειώνεται ότι η κυρία Κεραμέως, η οποία βρέθηκε στη Βουλή τη Δευτέρα, μίλησε για λίγα λεπτά ενώ δίπλα της, με ένα κάθισμα κενό, καθόντουσαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Θετικός στον κορονοϊό και ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Μιλώντας στο MEGA, το περασμένο Σάββατο, ανέφερε τα εξής: «Μόλις ενημερώθηκα, πήγα στο ιατρείο της Bουλής, αλλά δεν έκαναν τεστ επειδή ήταν Σαββατοκύριακο. Μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, έκανα το τεστ το πρωί της Κυριακής, και αργά το βράδυ της ίδιας μέρας ειδοποιήθηκα ότι είναι θετικό. Έκτοτε μπήκα σε καραντίνα».

Επεσήμανε μάλιστα ότι  ο ίδιος φορούσε μάσκα τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, ενώ στο γραφείο του, όπου υπήρξε το πρώτο κρούσμα, εργαζόντουσαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού συνολικά τρία άτομα, καθένα εκ των οποίων αποκλειστικά και μόνο στο δικό του χώρο. Συνολικά, τέσσερα ήταν τα θετικά κρούσματα στο γραφείο του, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρουσίαζε κάποιο σύμπτωμα, αλλά υπογράμμισε την αναγκαιότητα αυστηρής τήρησης των απαιτούμενων μέτρων. «Είναι ύπουλη κατάσταση, δεν ξέρεις από που θα έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά.