Σε εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα τεχνικά προβλήματα που σημειώθηκαν σήμερα στην ειδική πλατφόρμα της τηλε-εκπαίδευσης, με τον Στέλιο Πέτσα να απαντά σε υψηλούς τόνους στις σχετικές ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αποτελεί «αντιπολίτευση για κλάματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Στέλιου Πέτσα:

«Κάποιοι, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, έχουν την ευθιξία να παραδεχθούν ένα λάθος λέγοντας “δεν είχα υπόψιν μου ότι το πρόβλημα με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης είναι πανευρωπαϊκό. Μόλις ενημερώθηκα και αποσύρω την σχετική προηγούμενη ανάρτησή μου”.

Στον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνον δεν βγαίνουν να αναγνωρίσουν ότι έκαναν λάθος χρεώνοντας στο υπουργείο Παιδείας ένα πρόβλημα της πλατφόρμας σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά επιμένουν κιόλας! Είτε κλεισμένοι στον μικρόκοσμό τους δεν ξέρουν τι γίνεται γύρω τους, είτε, έστω με καθυστέρηση, έμαθαν τι έγινε, αλλά επιμένουν στην προσφιλή τους τακτική “πες πες κάτι μένει”.

Αντιπολίτευση για κλάματα. Θα λέγαμε για γέλια αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή».