Επίθεση στη ΝΔ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων.

«Όπως προβλέψαμε χθες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο. Δεν επέτρεψε σε ΜΜΕ να καλύψουν την επίσκεψη, δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας, περικυκλωμένο από αστυνομικούς. Δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους για την ολική καταστροφή και την πλήρη εγκατάλειψη ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μέρες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Για αυτούς αρκέστηκε να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα μία φωνή διαμαρτυρίας. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη. Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν».

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ νοσταλγεί τις πλατείες των “αγανακτισμένων”

Η Νέα Δημοκρατία με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε στα όσα ανέφερε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως νοσταλγεί «τις πλατείες των “αγανακτισμένων”». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΝΔ, «κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Όμως το 2020 δεν είναι 2014. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα».«Ακόμα ψάχνουμε τα πλάνα του κ. Τσίπρα να περπατάει στους δρόμους. Του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε αρκετά», καταλήγει η ΝΔ.