Ο κορονοϊός δεν χτύπησε μόνο την κοινωνία που πεθαίνει στους δρόμους και τους διαδρόμους των νοσοκομείων από τις εγκληματικές παραλείψεις των κυβερνώντων, αλλά έχει στείλει στην εντατική και σχέσεις υπουργών που εδώ που τα λέμε δεν ήταν ποτέ καλές , κάνοντάς τες ακόμη χειρότερες.
Κανείς δεν ξεχνά το μασκοφιάσκο και τις υπόγειες κόντρες μεταξύ τεσσάρων κορυφαίων υπουργών.
Όπως κανείς δεν ξεχνά τις κόντρες μεταξύ υπουργών και υφυπουργών του ίδιου υπουργείου. Αναπληρωτές μάλιστα καλοβλέπουν τις θέσεις των υπουργών με αποτέλεσμα το Μαξίμου να κάνει τον υπουργοπαιδονόμο.
Υπάρχει μια έντονη δυσαρέσκεια με τα κανάλια και το Πετσοτάισμα που ορισμένοι υπουργοί θεωρούνται κομμένοι και γκρινιάζουν έντονα.
Όσον αφορά τους χειρισμούς στο θέμα του κορονοϊού, οι στρατηγοί της μάχης της πρώτης αντιμετώπισης του εχθρού τώρα λιθοβολούνται από πολλούς συναδέλφους τους για εφησυχασμό και τη χαλαρότητα, με αποτέλεσμα ο ιός να θερίζει ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα και το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν έχουμε δει ούτε την αρχή του έργου.
Φυσικά ούτε ο έλεγχος είναι ο σωστός και πολλοί βουλευτάδες δεν χάνουν ευκαιρία να αναφέρουν ότι οι μετεγγραφές ήταν μάπα..
Επιεικείς εκφράσεις.
Ούτε βέβαια οι υποδομομεταφορές ξεφεύγουν της γκρίνιας πολλών εντός και εκτός κυβέρνησης.
Αν ζούσε ο μακαρίτης Ηλιόπουλος θα αναφωνούσε…
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Πρόσφατα παλιά γαλάζια καραβάνα έλεγε.
Όταν χαθεί η μπάλα δεν φωνάζεις οεοοο πού είναι η μπάλα αλλά αλλάζεις γήπεδο και παίχτες και τα παίζεις όλα για όλα σε ένα ματς ζωής η θανάτου για να αποφύγεις θανάτους στην κοινωνία.
Αλλιώς χαθήκαμε.
Και ο Πολακισμός δεν θα είναι άλλοθι για κανένα μας.
Δεν μπορεί ο κορονοϊός να αντιμετωπίζεται με τον Πολακισμό.
Γιατί κάπου υπάρχει και ο Μπογδανισμός.
Και εδώ λέμε…
ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

Ο Κυβερνητικός