Η πρώην υπουργός Εργασίας και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζει τις ανακοινώσεις Βρούτση και κάνει λόγο για πετσόκομμα του δώρου Χριστουγέννων

 «Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή με τις υποτιθέμενες “νέες ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις” δήθεν εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη από τους κυρίους Σταϊκούρα και Βρούτση», αναφέρει η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου.

Τονίζει πως «οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ξανά, για τρίτη φορά, τα ίδια υποτιθέμενα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων», προσθέτοντας ειδικότερα πως «το μοναδικό καινούργιο που είπαν είναι ότι, αντί για μέρισμα στα νοικοκυριά και τους εργαζόμενους που χειμάζονται από την κρίση, θα εφαρμόσουν ένα μέτρο αξίας 54 εκατ. ευρώ, δηλαδή 0,03% του ΑΕΠ». «Ούτε τα μισά, δηλαδή, από όσα έδωσαν στα ΜΜΕ και σκόπευαν να χαρίσουν στα φιλικά τους ΚΕΚ με το “σκόιλ ελικίκου”».

Αναφορικά με το δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε, αυτοθαυμαζόμενος για τις μεγάλες του επιτυχίες, το πετσόκομμά του». «Και εις ανώτερα», σχολιάζει η κ. Αχτσιόγλου.