Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο από τις πέντε προσαγωγές για την επίθεση με καφέδες και νερά στον Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία Αγίου Παύλου


Συνελήφθησαν δύο άτομα, μεταξύ των πέντε προσαχθέντων για τη χθεσινή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στο Μεταξουργείο, και πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 20 άτομα πέταξαν καφέδες και νερά στον δήμαρχο Αθηναίων το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που αποχωρούσε από εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Παύλου, η οποία έγινε ενόψει της σημερινής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Αυτά τα άτομα αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο υπό τις αποδοκιμασίες κατοίκων της περιοχής.

Μπακογιάννης: Η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων μετά το συμβάν.

Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς….

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Sonntag, 28. Juni 2020