Συγχαρητήρια από το πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης από την κυβέρνηση.

Το μήνυμα για την τελευταία συνέντευξη του πρωθυπουργού στο CNN.

«Εξαιρετικά ικανή, τεχνοκρατική προσέγγιση έχει επιδείξει η κυβέρνηση» ανέφερε ο Αμερικανός διπλωμάτης.


Εύσημα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού στην Ελλάδα αποδίδει ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, με αναρτήσεις του στο Twitter.

Ο κ. Πάιατ προτρέπει στην παρακολούθηση της χθεσινής συνέντευξης του πρωθυπουργού στο CNN. «Καλά νέα από την Ελλάδα. Αξίζει να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημοσιογράφο του CNΝ, Κριστιάν Αμανπούρ, για μια αίσθηση της εξαιρετικά ικανής, τεχνοκρατικής προσέγγισης που η κυβέρνηση έχει επιδείξει για την κοινή πρόκληση του κορονοϊού. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε ο Αμερικανός διπλωμάτης.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρέσβης συγχαίρει τον υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη και την Google για τη σημερινή έναρξη της πλατφόρμας «Greece From Home», που «επιτρέπει σε όλους να απολαύσουν το καταπληκτικό τοπίο, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας από το σπίτι», όπως σημειώνει.

Τονίζει επίσης πως αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα άλλο αποτέλεσμα της αμερικανικής και της ελληνικής συνεργασίας στην καινοτομία.