Επίθεση από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη στη ΝΔ, μετά από τη σημερινή ένταση στο υπουργείο Εργασίας κατά τη διαμαρτυρία εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό.

«Όσο τα αδιέξοδα από την εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης θα μεγαλώνουν και όσο οι Βρυξέλλες εμμένουν όλο και περισσότερο σε αυτά, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καταστολή» ανέφερε ο Μιχάλης Κριθαρίδης.


Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Πέμπτη το ΜέΡΑ25, σχολιάζοντας τα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και εργαζομένων στο υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο κινητοποίησης των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό.

Σε σχετική δήλωση, ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφέρει ότι «όσο τα αδιέξοδα από την εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης θα μεγαλώνουν και όσο οι Βρυξέλλες εμμένουν όλο και περισσότερο σε αυτά, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καταστολή και ο αυταρχισμός έναντι όσων αντιδρούν στην συνέχιση της ήδη 10ετούς μνημονιακής εξαθλίωσης».

Υπό αυτό το πρίσμα, εκτιμά ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, «η «κανονικότητα» που προανήγγειλε τις προάλλες ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη, ειρωνευόμενος τους υπαλλήλους που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις έξω από το Δημαρχείο, παίρνει σάρκα και οστά με την δρομολόγηση του 5ου μνημονίου και τον αυταρχισμό που το συνοδεύει».