Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Πήγε στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό, διασωληνώθηκε μετά από λίγες ημέρες και τελικά κατέληξε σήμερα


Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Στέφανος Χατζηλιάδης «ήταν ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είχε πολύ υψηλό πυρετό και χάθηκε τόσο γρήγορα. Ήταν μια ραγδαία εξέλιξη η οποία στεναχώρησε τους πάντες».
Σύμφωνα με το voria.gr o 35χρονος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα, έμενε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και φέρεται να έχει καταγωγή από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Ο κ. Χατζηλιάδης υπογράμμισε πως όλοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις. «Ο κορονοϊός δεν χτυπάει μόνο τους μεγάλους. Να ακούμε όλοι τους ειδικούς και να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μην έχουμε άλλο τέτοιο περιστατικό είναι κρίμα να χάνονται νέοι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές που ξαγρυπνούν στο νοσοκομείο. «Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση προκειμένου να μην λείψει τίποτα στους συναδέλφους» για να μην έχουν κρούσματα σε υγειονομικούς.

Σημειώνεται ότι χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 10 νέα κρούσματα στη χώρα, με τον συνολικό αριθμό στην Ελλάδα να ανέρχεται σε 2.245.