ΝΔ-ΚΙΝΑΛ: Αντιπολίτευση copy-paste

Ίδια ανάρτηση για ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

ΝΔ- ΚΙΝΑΛ: Αντιπολίτευση copy-paste

Ίδια ανάρτηση

Ίδιο σχόλιο

Ίδια φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα 


Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η πολιτική πρακτική της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ τα τελευταία χρόνια δεν διαφέρει σε πολλά. «Τροφή για σκέψη» πάνω σε αυτή την άποψη δίνει η ίδια και απαράλλακτη ανάρτηση της ΝΔ και της Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ, στους λογαριασμούς τους στο twitter και στο instagram. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των πολιτικών κομμάτων. Αφορμή, οι αφίσες που τοποθετήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, οι οποίες διαφήμιζαν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στο Τάε Κβον Ντο. Η ίδια ανάρτηση με την ίδια φωτογραφία «ανέβηκε» πρώτα στον λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter, ενώ ακολούθησε ακριβώς η ίδια ανάρτηση με την ίδια φωτογραφία στο λογαριασμό της νεολαίας του ΚΙΝΑΛ. Η μόνη διαφορά που θα πρέπει να είναι κάποιος ιδιαιτέρως παρατηρητικός για να την εντοπίσει είναι ότι στην ανάρτηση της ΝΔ, το «δεύτερη» έγινε «2».

 «Είναι η 2η φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ. Τσίπρας ρυπαίνει την Αθήνα με αφίσες του. Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης & της fake οικολογίας”», αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε (πρώτο πρέπει να σημειώσουμε) στον λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter.

 «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ. Τσίπρας ρυπαίνει την Αθήνα με αφίσες του. Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης & της fake οικολογίας”», αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Οργάνωσης Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ.