Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα τέσσερις συμπολίτες μας από χθες έχασαν τη ζωή τους

Η χώρα μας πλέον μετρά 67 θανάτους από τον κορονοϊό


Ανάμεσα στα τελευταία θύματα είναι ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», και ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο τέταρτος νεκρός έχασε τη μάχη στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Από τα τέσσερα νέα θύματα του covid-19 οι τρεις είναι άνδρες και η μία γυναίκα. Θυμίζουμε πως ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε χθες πως υπάρχουν στη χώρα μας 1.613 κρούσματα κορωνοϊού.

Συνολικά 92 άτομα σε ΜΕΘ
Σύμφωνα με τη χθεσινή επίσημη ενημέρωση συνολικά 92 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς είναι άνδρες και έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Επιπλέον 11 άτομα αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Παράλληλα, έχουν διενεργηθεί 22.437 εργαστηριακά τεστ. Στα συνολικά κρούσματα περιλαμβάνονται και 119 κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα στον Πειραιά. Όσον αφορά στους θανούντες, μέση ηλικία τους είναι τα 71 έτη και το 95% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένος.