Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Πακιστανό πρέσβη αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη την περασμένη εβδομάδα και στοίχισε τη ζωή σε 97 άτομα.


Τα διαπιστευτήρια τους στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρουσίασαν την Τρίτη οι νέοι πρέσβεις τριών χωρών στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας,η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την οδύνη και τα συλλυπητήριά της για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη την περασμένη εβδομάδα και στοίχισε τη ζωή σε 97 άτομα, κατά την σύντομη συνομιλία που είχε νωρίτερα σήμερα με τον νέο Πρέσβη του Πακιστάν κ. Mohammad Nadeem Khan, μετά την επίδοση των διαπιστευτηρίων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ΠτΔ δέχθηκε σήμερα διαδοχικά τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων της Τσεχικής Δημοκρατίας κ. Jakub Karfik, της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, κας Helena Alexandra Andrade Furtado de Paiva και της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν, κ. Mohammad Nadeem Khan.

Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων παρέστησαν ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Φραγκογιάννης και ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Βασίλειος Παπαδόπουλος.