Η πρώτη επίσημη επίσκεψη της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τηρήθηκαν προληπτικά μέτρα κατά της μετάδοσης του κορονοϊού.


Την πρώτη επίσημη επίσκεψη της υπό την ιδιότητα της Προέδρου της Δημοκρατίας στο υπουργείο Άμυνας πραγματοποιεί σήμερα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ΠτΔέφθασε στο υπουργείο στις 10:00, όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροωνοϊού ένα μικρό στρατιωτικό τμήμα έξι ανδρών απέδωσε τιμές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την είσοδό της στο υπουργείο, ενώ απουσίαζαν η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και το μικτό άγημα που συνήθως αποδίδει τιμές κατά την υποδοχή των επισήμων. Στο πλαίσιο αυτό, δεν έγιναν και χειραψίες.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται από την ηγεσία του υπουργείου για θέματα αρμοδιότητας των Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωση που πραγματοποιείται στην αίθουσα Τιμών «Ιωάννης Καποδίστριας».

Μετά το τέλος της ενημέρωσης, η κ. Σακελλαροπούλου θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με στελέχη των δυνάμεων που βρίσκονται στις Καστανιές του Έβρου για την αποτροπή εισόδου μεταναστών στη χώρα.