Μία στάση μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου έκανε το φορτηγό, πάνω στο οποίο η Αλκηστις Πρωτοψάλτη πραγματοποιεί από το πρωί του Σαββάτου, μια πρωτότυπη συναυλία, στους δρόμους της Αθήνας.


Μάλιστα, ανάμεσα στον κόσμο που βγήκε στον δρόμο και σταμάτησε για να απολαύσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια, ήταν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόλις η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τελείωσε το τραγούδι «Τα λαϊκά» που ερμήνευε, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
«Δεν μπορούμε και να χαιρετηθούμε… Ήταν μέσα από την καρδιά μου αυτό που βγήκε. Υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δήμαρχό μας, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Αφού ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει σε εμένα, αποφάσισα να πάω εγώ στον κόσμο», ανέφερε η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη.

«Καλή συνέχεια, μπράβο, να ‘στε καλά», της απάντησε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός χειροκροτώντας όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.
Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη»

«Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!», γράφει χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.