Σειρά συναντήσεων του πρωθυπουργού με υπουργούς για τον Covid-19 στην Ελλάδα.

Οι ανακοινώσεις για τα μέτρα της κυβέρνησης θα γίνουν από τον Στέλιο Πέτσα.

Στο Μαξίμου ο Γιάννης Πλακιωτάκης για το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ελλάδας – Ιταλίας.


Το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται η ανακοίνωση – δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού Covid-19 στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 11:30 με τους περιφερειάρχες, στους οποίους θα γίνει ενημέρωση από τους Βασίλη Κικίλια, Νίκη Κεραμέως, Νίκο Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορονοϊό και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση αναφορικά με τον συντονισμό κυβέρνησης-αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση του ιού.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντάται κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν απαιτείται, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Στις 17:00, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκη, με βασικό αντικείμενο την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ιταλία.

Μέτρα της κυβέρνησης θα ανακοινωθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορονοϊού.