Το ΠΑΜΕ απαντά στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις απεργίες – Τον κατηγορεί ότι θέλει και απαιτεί «σιγή νεκροταφείου» και προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων

«Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και “επενδυτών”», τονίζει το ΠΑΜΕ, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη σημερινή απεργία και παραθέτει φωτογραφίες και βίντεο από τη σημερινή απεργία.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, ο κ. Μητσοτάκης τα έχει βρει με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και «προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων, θέλει και απαιτεί “σιγή νεκροταφείου”».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα «γι’ αυτό και ενοχλήθηκε!».

Απο την Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα

Αναλυτικά το ΠΑΜΕ αναφέρει:

Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και «επενδυτών».
Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός αφού τα έχει βρει σε όλα με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και όσους τάχα κατηγορεί ως «επαγγελματίες συνδικαλιστές», προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων, θέλει και απαιτεί «σιγή νεκροταφείου».

Το μήνυμα σήμερα το πήρε, γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε!

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα!

Όλοι στον αγώνα!