Το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι αναφορικά με το ζήτημα των πρωτογενών πλειονασμάτων σχολιάζει, με δελτίο Τύπου της, η «Ελληνική Λύση».

Στο δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Επειδή όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, το τουριστικό ταξίδι του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στο Παρίσι τελείωσε, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα ήθελε να ρωτήσει: Ο κ. Μητσοτάκης είπε κάτι για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν; Όχι! Γιατί; Αυτά ανήκουν στο «μακρινό» παρελθόν και δεν τα είπε στον κ. Μακρόν; Τα ξέχασε ή κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό και τον περνάει για «μικρό»; ».

Σχόλιο για τον εκλογικό νόμο που, όπως σημειώνει, ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει, με δελτίο Τύπου της η «Ελληνική Λύση».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η «Ελληνική Λύση» σημειώνει τα εξής: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο νέο εκλογικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απαντά: Δεν ψηφίζουμε έναν «κομματικό»και συμφεροντολογικό νόμο που βολεύει το κόμμα της ΝΔ! Τα παιχνίδια με την Δημοκρατία έχουν τελειώσει κύριοι της ΝΕΑΣ (παλιάς κοπής) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Πρέπει να καταλάβετε ότι το εκλογικό σύστημα, δεν είναι «σύστημα»ελέγχου μιας κομματικής ολιγαρχίας και κατάλυσης της Δημοκρατίας».