Τη σχετική επιστολή συνυπογράφουν οι Σπύρος Δανέλλης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μπίστης, Παναγιώτης Παναγιώτου, Δημήτρης Χαλαζωνίτης, Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Νίκος Μουζέλης.

Αναφέρουν πως «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ΚΙΝΑΛ οφείλουν να γυρίσουν σελίδα».


Τη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής ζητούν 8 στελέχη που συμμετέχουν στο πλαίσιο της Προοδευτικής Συμμαχίας του κόμμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν όψει και του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο φθινόπρωο.

Η σχετική επιστολή υπογράφεται από τους Σπύρο Δανέλλη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Αντώνη Λιάκο, Νίκο Μπίστη, Παναγιώτη Παναγιώτου, Δημήτρη Χαλαζωνίτης, Δημήτρη Χατζησωκράτη και ο Νίκο Μουζέλη.

Σε αυτή, αναφέρουν πως «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ΚΙΝΑΛ οφείλουν να γυρίσουν σελίδα. Και, αφού αποκαταστήσουν φυσιολογικές πολιτικές σχέσεις και συντονίσουν την αντιπολιτευτική τους δράση, να διερευνήσουν το πεδίο των προγραμματικών συγκλίσεων, όπως έγινε στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Προφανώς, θέση σε μια μεγάλη προοδευτική συμπαράταξη έχουν και άλλες αριστερές δυνάμεις, απαλλαγμένες από τα «αντί ΣΥΡΙΖΑ» σύνδρομα και διατεθειμένες να αναζητήσουν κοινούς προγραμματικούς τόπους».