Χρηστίδης: Ο Τσίπρας μιμείται τον Ανδρέα Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα απομίμηση

Χρηστίδης: Ο Τσίπρας μιμείται τον Ανδρέα

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα απομίμηση

Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι κόμμα απομίμηση

Ενώ θέλει να χτυπήσει τη δεξιά

Δημιουργεί δεξιά τάση


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη  σχολίασε την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο στο Ταε κβο ντο και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «κόμμα- απομίμηση».

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να βάζει πίσω από την πλάτη του πράσινο φόντο και  επιχειρεί να μιμηθεί τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Ούτε μπορεί να τον κάνει. Επίσης, ότι επιλέγει να μετεγγράψει μια σειρά στελεχών μόνο και μόνο για να τους κάνει υπουργούς, για να τους πάρει με το μέρος του, δείχνει αξιακά και πολιτικά τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

«Παράλληλα, το γεγονός ότι χτυπά την δεξιά και από κάτω χειροκροτούν ο κ. Παπαχριστόπουλος,  η κα Κουντουρά, ο κ.Κόκκαλης και πολλοί ακόμα και ετοιμάζεται να  κάνει και δεξιά τάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αστείο» πρόσθεσε ο Παύλος Χρηστίδης.

«Τέλος, το γεγονός ότι κοπιάρει ότι συνθήματα έχει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο δίμηνο, όπως η ¨αντεπίθεση¨, που είναι κεντρικό σύνθημα σε όλες τις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνει το έλλειμμα θέσεων και απόψεων» κατέληξε.