Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή μια ανάρτησή της πρώην περιφερειάρχου στο Twitter.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η κ. Δούρου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «θυσιάζει τους ανθρώπους της εστίασης και του πολιτισμού με πρόσχημα την πανδημία».

Σε ανακοίνωση της, η οποία εξεδόθη το βράδυ της Τρίτης, η Νέα Δημοκρατία αναφερόμενη στην κ. Δούρου, επισημαίνει  μεταξύ άλλων ότι με την ανάρτησή της αυτή «τερμάτισε το κοντέρ ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η κα Δούρου με ανάρτησή της τερμάτισε το κοντέρ ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Με τη δήλωση ότι δήθεν η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία ως »πρόσχημα» για να διαλύσει την εστίαση και τον πολιτισμό, αναδεικνύεται σε φαβορί για το στέμμα στο πρωτάθλημα των ψεκασμένων.

Προφανώς στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Δούρου, πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχει πανδημία και πουθενά δεν κλείνει η εστίαση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. »Πρόσχημα» ο κορωνοϊός για την κα Δούρου, τον αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα όπως τότε που της »έτυχε μια στραβή στη βάρδιά της»… Πάντα επικίνδυνοι και αξιολύπητοι…»

H επίμαχη ανάρτηση της Ρένας Δούρου στο Twitter